Doprava nad 1200 Kč zdarma!

Nepečený cheesecake

Tak tenhle nepečený cheesecake musíš zkusit!

Je plný bílkovin, hotový do půl hoďky a hlavně neskutečně mňam!

Nezapomeň si recept uložit.

 

Na korpus:

  • 200 g granoly
  • 60 g ghí
  • 2 PL  medu/javorového sirupu

 Na krém:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g ricotty
  • 1 balení želatiny
  • 30 g oblíbeného proteinu
  • med/javorový sirup podle chuti

Navrch:

  • meruňky 
  • 1 ČL kukuřičného škrobu

Postup:

Granolu na korpus rozdrtíme nebo lehce rozmixujeme. Přidáme k ní rozpuštěné ghíčko a med či sirup. Všechno společně promícháme a hotový základ natlačíme na dno dortové formy. 

Příprava krému je jednoduchá - ve větší míse spolu smícháme všechny potřebné ingredience kromě želatinového ztužovače.

Ztužovač připravíme podle návodu na obalu a ihned k němu po částech přidáváme krém. Promícháme a je to!

Hotový krém rovnoměrně naneseme na korpus z granoly.

Meruňky očistíme, nakrájíme na půlky a vypeckujeme. Hodíme je na pánvičku a necháme chvíli opéct. Potom je zasypeme škrobem a zalijeme vodou. Povaříme, dokud se voda neodpaří. 

Nakonec meruňky naskládáme navrch krému a hotový dort dáme ztuhnout do lednice ideálně přes noc.

Dobrou chuť.