Gnocchi s lososem
Zapečené gnocchi připravujeme na všechny možné způsoby. Baví nás jednoduchost, rychlost a pestrá paleta chutí v jednom pekáčku.
Zkus tuto vyletněnou verzi s lososem třeba už dneska v rámci krabičkování na další týden.
Ingredience:
- 1 balení (cca 500 g)
- gnochci
- 2 vejce
- 250 g cottage
- sůl, pepř, bylinky
- 300 g lososa
- 100 g mozzarelly
- 2 hrsti špenátu
Postup:
Vejce a cottage spolu důkladně promícháme. Směs ochutíme solí , pepřem a můžeme přidat i oblíbené bylinky.
Do zapékací mísy dáme uvařené gnocchi, lososa nakrájeného na kostky, listy špenátu a všechno to zalijeme připravenou směsí.
Navrch natrháme mozzarellu a hurá s tím do trouby na 180 °C.
Pečeme zhruba 20-30 minut.
Dobrou chuť!